Logo
lv en

Ko darīt, lai pārtikas pārpalikumi nekļūtu par atkritumiem?

17.09.2025

No 4. līdz 6. septembrim starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala” norisinājās Baltijas lielākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2025”, pulcējot 420 uzņēmumus no vairāk nekā 30 valstīm....
Lasīt vairāk

Veikts pētījums par radīto pārtikas atkritumu apjomu Latvijā 2024. gadā

27.06.2025

Pārtikas atkritumu samazināšana ir viens no būtiskiem izaicinājumiem ceļā uz ilgtspējīgu attīstību. Lai efektīvi risinātu šo izaicinājumu, nepieciešams precīzi apzināt, kur un cik daudz pārtikas...
Lasīt vairāk

Kompostēšana pilsētvidē: ceļš uz ilgtspējīgu atkritumu apsaimniekošanu

25.04.2025

Lasīt vairāk

Praktiski padomi mājkompostēšanas uzsākšanai

24.03.2025

Lasīt vairāk

Bioloģiskie atkritumi skolās: pētījumi un secinājumi

04.03.2025

Lasīt vairāk

Biedrība "Zaļā brīvība" piedāvā izglītojošus materiālus ilgtspējīgam pārtikas patēriņam

07.02.2025

Lasīt vairāk

Motivācijas rīki pārtikas atkritumu samazināšanai

22.01.2025

Lasīt vairāk

Grēta Girvaite: Permakultūras rīks “GALA Dārzs”

15.07.2024

Lasīt vairāk